Derince Meclisi’nin Özel Konukları
03.12.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün’den 15 Temmuz Mesajı
Başkan Aygün’den 15 Temmuz Mesajı
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Milletimiz Büyük Bir Destan Yazdı

Başkan Aygün; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz 2016 ülkemizi işgal etmek isteyen iç ve dış güçlerin en büyük oyunlarını sahnelediği, ihanetin zirve yaptığı bir tarihtir. Bu darbeci hainlerin hesaplayamadığı nokta ise milletimizin bağımsızlığına ve demokrasiye olan bağlılığı idi. Ne mutlu bize ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tek yürek olan milletimiz, darbeci hainlere tokadını indirdi ve büyük bir destan yazdı.

Kahramanlarımıza Minnet Borçluyuz

“Bundan üç sene önce hain terör örgütü FETÖ’nün darbe girişimini geri püskürten şanlı milletimiz, tüm dünyaya gücünü bir kez daha gösterdi. Nice evlatlarımız o gece vatanımızı savunurken şehit düştü, gazi oldu. Bu ülkede yaşayan 82 milyon olarak hepimiz, o gece gözlerini bile kırpmadan tankların önüne atlayan, darbeci hainlere karşı göğsünü siper eden kahramanlarımıza minnet borçluyuz. Vatanımızı savunurken yaşamını yitiren tüm Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise şifalar diliyorum.”

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası