Aygün: Çalışma Azminiz Bizlere Güç Veriyor
06.11.2019
Anasayfa > Haberler > 15 Temmuz Şehitlerimiz Derince’de Anılacak
15 Temmuz Şehitlerimiz Derince’de Anılacak
15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü dolayısıyla Derince Kent Meydanı'nda düzenlenecek olan programda Şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve minnetle anılacak

Derinceliler Kent Meydanı’nda Buluşacak

Bundan üç yıl önce Fetullahçı Terör Örgütünün hain darbe girişimine karşı kahramanca direnen milletimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde demokrasi zaferine imza atmıştı. Bu kutlu zaferin üçüncü yıl dönümünde Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi de yurt genelinde olduğu gibi Kent Meydanı’nda bir anma programı düzenliyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenecek programda Şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve minnetle anılacak.

Kuran-ı Kerim Tilaveti Okunacak

Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşecek program 15 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de başlayacak ve ilerleyen saatlere kadar devam edecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, protokol konuşmaları ile sürecek olan programda Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti okunacak, dualar edilecek. Kent Meydanı’nda kurulu olan dev ekran aracılığıyla 15 Temmuz hain darbe girişiminde halkımızın kahramanlık destanını anlatan belgesellerin ve videoların yayınlanacağı programda ayrıca katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulacak.