Doğru Oto Yıkama Derince’de Hizmete Açıldı
14.07.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den İZAYDAŞ’a Ziyaret
Başkan Aygün'den İZAYDAŞ’a Ziyaret
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve yönetimini ziyaret ederek istişarede bulundu

Kent genelinde kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, yöneticileri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ’a konuk oldu. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve yönetimini ziyaret eden Başkan Aygün’e bu ziyaret esnasında Derince Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Şiranün de eşlik etti. Genel Müdür Saraç, Başkan Aygün’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, tesiste yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Başkan Aygün de İZAYDAŞ’ın yaptığı çalışmalarla Türkiye’nin atık yönetimindeki lider kuruluşları arasında yer aldığını ifade etti.