Gençlik Merkezi İhalesine Yoğun Katılım
Müftü Amil'den Başkan Aygün'e Ziyaret
Anasayfa > Haberler > Geleceğimiz İçin Gençlerimize Sahip Çıkacağız
Geleceğimiz İçin Gençlerimize Sahip Çıkacağız
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocukların ve gençlerin gelişimlerine katkı sağlayacak spor alanları ve gençlik merkezlerinin ilçedeki tüm mahallelerde hizmete sunulacağını belirtti

Her Mahalleye Gençlik Merkezi

Yeni dönemde birbirinden önemli 41 projeyi hayata geçirecek olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün üzerinde en fazla durduğu proje ise hiç kuskusuz Gençlik Merkezleri. Derince genelinde katıldığı programlarda her fırsatta çocukların ve gençlerin gelişimlerine katkı sağlayacak projelere vurgu yapan Başkan Aygün, spor alanları ve gençlik merkezlerinin ilçedeki tüm mahallelerde hizmete sunulacağını belirtiyor.

Spor Yapıp, Ders Çalışacaklar

İlk etapta iki mahallede yer tespitlerinin yapıldığını Fatih ve Dumlupınar’da çalışmaların başlayacağını belirten Başkan Aygün, “Geleceğimiz için gençlerimize sahip çıkacağız. Bu yüzden yeni dönemde en fazla önem verdiğimiz projelerden birisi de gençlerin içinde spor yapıp ders çalışarak, boş zamanlarını geçirebileceği gençlik merkezleri olacak. Yılın 365 günü faaliyet gösterecek olan Gençlik Merkezleri ile gençlerimizin gelişimine katkı sunacağız” dedi.