Mağduriyetleri Giderildi
12.10.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: El Birliğiyle Çalışacağız
Aygün: El Birliğiyle Çalışacağız
Cumhur İttifakı ortağı MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki heyeti konuk eden Başkan Aygün, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Derince'miz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi

Cumhur İttifakı Buluşması

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, seçim sürecinin ardından kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı ile bir araya geldi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca ve MHP’li Derince Belediyesi Meclis Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretlerde Başkan Aygün’ün yanı sıra Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Morgül de hazır bulundu.

Ünlü’den Aygün’e Ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Cumhur İttifakı olarak çok başarılı bir seçim dönemini geride bıraktık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Derince’miz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de Zeki Aygün yönetiminde Derince’de çok önemli hizmetlerin hayata geçeceğini belirterek MHP teşkilatları olarak her zaman yanlarında olacaklarının mesajını verdi.