Aygün: Ülkemize Hizmet Etmek En Büyük Onur
10.08.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Projelerini Paylaşıyor
Başkan Aygün Projelerini Paylaşıyor
Kent genelinde çeşitli ziyaretlere imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı görüşmelerde Derince'de hayata geçireceği projelerle ilgili istişarede bulunuyor

İlk Ziyaret Jandarma Komutanlığına

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, il ve ilçe genelindeki çeşitli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. İstişareye verdiği önemle bilinen Başkan Aygün bu kez beş ayrı kurumu ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, günün ilk ziyaretini Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Arslan’a yaptı. Burada komutanlığa ait Şeref Defteri’ni de imzalayan Aygün, “Kentimizde insanlarımızın huzur ve güvenliği için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi. Başkan Aygün, sonrasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimarı ziyaret etti.

Çocuklarımız İçin Projeler Üretiyoruz

Çintimar’a gerçekleşen ziyarette Derince’de devam eden yaz spor okullarındaki çalışmalar ve önümüzdeki döneme dair projeler paylaşıldı. Sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Başkan Aygün, “Yarınlarımız olan çocuklarımız için birlikte projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi. Başkan Aygün, ayrıca Kent Konut A.Ş. Genel Müdürü Yalçın Özönü ziyaret ederek yeni dönemde kentimizde yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarede bulundu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün son durağı ise Kocaeli Valiliği oldu. Valilikte ilk olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmazı ziyaret eden Başkan Aygün sonrasında ise Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ile bir araya geldi.