Derince’de Gençlik Merkezleri Hayata Geçiyor
13.06.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün'den Anlamlı Ziyaretler
Başkan Aygün'den Anlamlı Ziyaretler
Sürekli halkla iç içe olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bayramda yaptığı anlamlı ziyaretlerde Derinceli vatandaşların evlerine konuk oldu

Kent Meydanı’nda Sohbet

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül belediyeciliği anlayışıyla yoluna devam ederken, ilçe halkıyla bir arada olmaya özen gösteriyor. Her fırsatta Derincelilerle bir araya gelerek, onların görüş ve önerilerini alan Başkan Aygün, Ramazan Bayramı’nda da yine ilçe sakinleri ile birlikteliğini sürdürdü. Başkan Aygün, beraberinde AK Parti Derince İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Pala ile birlikte bayramın üçüncü gününde ilk olarak Derince Kent Meydanı’nda yer alan Hasır Çay Evi’nde vatandaşlarla buluşarak sohbet etti.

Hasta ve Yaşlı Ziyaretleri

Kent Meydanı’nda gerçekleşen buluşmanın ardından Başkan Aygün, geçirdikleri rahatsızlık dolayısıyla bayramı evlerinde geçiren vatandaşların hanesine konuk oldu. Başkan Aygün, Sırrıpaşa Mahallesi’nde ikamet eden Kamil Yılmaz ve Çınarlı Mahallesi sakinlerinden Mehmet Demir’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Aygün ayrıca Çınarlı Mahallesi’nde ikamet eden Derince’nin köklü çınarlarından Hüseyin Adalı’yı evinde ziyaret etti. Ziyaretinde 106 yaşındaki Hüseyin Adalı’nın elini öperek, hayır duasını alan Başkan Aygün, “Büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.