Tüm Eczaneler Dezenfekte Edildi

Vatandaşların sıklıkla gittiği sağlık kuruluşlarını düzenli olarak ilaçlayan Derine Belediyesi ekipleri bu kez ilçedeki 37 eczanenin tamamını dezenfekte etti

Derince Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde başlattıkları dezenfekte çalışmalarını her geçen gün arttırarak sürdürüyor. Koronavirüse karşı başlatılan üst düzey tedbirler kapsamında ilçedeki kamu kurumlarından sosyal tesislere kadar birçok noktayı ilaçlayan ekipler, halkın yoğun kullandığı yerler öncelikli olmak üzere dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık kuruluşlarını düzenli olarak dezenfekte eden ekipler, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda çalışmalarını sürdürüyor. Derince Belediyesi ekipleri bu kez ilçede vatandaşların sıklıkla gitmek zorunda olduğu eczaneleri dezenfekte etti. İlçede yer alan 37 eczanenin tamamında kapsamlı bir dezenfekte çalışması yapan Derince Belediyesi ekipleri, bu uygulamanın periyodik olarak devam edeceğini belirttiler.

Oluşturulma Tarihi :  27.03.2020 14:48:01
Okuma Sayısı : 1966