Fatih ve Çenedağda Parklar Dezenfekte Edildi

İlçedeki 79 parkı periyodik olarak dezenfekte eden Derince Belediyesi ekipleri, son çalışmalarını Fatih ve Çenedağ mahallelerinde yer alan çocuk parklarında yaptı

Derince’de koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalar tüm hızıyla sürerken belediye ekipleri özellikle toplumun yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte işlemlerine devam ediyor. Bu kapsamda ilçede sağlıklı bir nesil ve sağlıklı bir gelecek sloganıyla hizmet vermeye başlayan çocuklara özel dezenfektan aracı ve ekipler de çalışmalarını sürdürüyor. İlçede bulunan 79 çocuk oyun parkını periyodik olarak dezenfekte eden ekipler son olarak Çenedağ Mahallesi’ndeki Şehit Piyade Er Yaşar Özariş Parkı, Kardelen Parkı, Yakamoz Parkı ile Fatih Mahallesi’ndeki Bora Sokak ve Türkmen Sokaktaki parkları dezenfekte etti.

Oluşturulma Tarihi :  25.03.2020 15:44:34