Aygünden Orman Müdürü Polat a Ziyaret

Çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareler kapsamında bu kez Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat ile bir araya geldi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projelerini hizmete sunarken diğer taraftan çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak beraberinde Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala ile birlikte Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat’ı ziyaret etti. Polat’a ev sahipliği için teşekkür eden Başkan Aygün, Derince genelinde geride kalan yaklaşık bir yıllık süreçte hizmete sundukları projelerle ilgili bilgiler verdi. Polat da ziyaretleri dolayısıyla Başkan Aygün ve Başkan Yardımcısı Pala’ya teşekkür ederek, kurum nezdinde gerçekleşen faaliyetleri aktardı.

Oluşturulma Tarihi :  18.03.2020 00:00:00