Çanakkale Şehitlerimiz Derincede Anıldı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Derince’de düzenlenen programda şehitlerimiz bir kez daha saygı ve rahmetle anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünde vatan için gözünü bile kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimiz için Derince’de bir tören düzenlendi. Bu yıl korona virüsü dolayısıyla sadece çelenk sunma töreninin gerçekleştiği 18 Mart etkinlikleri Derince Kaymakamlığı tören alanında yapıldı. Programa, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Kd. Albay Metin Eyiyürekli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, askeri erkan, gaziler, şehit ve gazi yakınları katıldı. Şehitlerimizin bir kez daha saygı ve rahmetle anıldığı törende Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Kd. Albay Metin Eyiyürekli ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Oluşturulma Tarihi :  18.03.2020 00:00:00
Okuma Sayısı : 2082