HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince´de Çalışmalar Her Noktada
Orjinal Resim

Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor

PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR

İlçe halkının daha da mutlu bir yaşam sürdürmesi için yoğun mesai harcayan Derince Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklarda ve yeşil alanlarda bir dizi işlem gerçekleştirdi. Yeşil alanlarda ot biçme, ağaç budama, bitki form, peyzaj düzenlemeleri, oturma grupları ve oyuncakların bakım ve onarımı gibi çalışmalar yapan ekipler, son olarak Yavuz Sultan Mahallesi’nde düzenlemelerini sürdürdü.

SU KANALLARINDA TEMİZLİK

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Fatih Sultan Mahallesi Paşa Sokak, Sırrıpaşa Mahallesi Reis Sokak ve Yavuz Sultan Mahallesi Çimenli Sokak’ta kaldırımların onarımını gerçekleştirerek, vatandaşların hayatını daha da kolaylaştırıcı adımlar attı. Yine rutin çalışmalarına devam eden Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ot küreme, temizleme ve süpürme işlemlerinin yanı sıra ilçe genelinde bulunan su kanallarında ve yaya yollarında uzayan otları temizledi.

Oluşturulma Tarihi :  7.05.2024 12:20:43
Okuma Sayısı : 99