EYDEM Ailesinde Yüzler Hep Gülüyor

Zehra - Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’ni ziyaret etti

ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün özel önem verdiği Engelsiz Yaşama Destek Merkezi yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiriyor. Derince Belediyesi bünyesinde ilçede yaşayan özel gereksinimli bireylere hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) ailesi bu kez Zehra - Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aile ve Tüketici Hizmetleri Sosyal Destek Dalı öğrencilerini konuk etti.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Yenikent Mahallesi’nde yer alan dernek binasında gerçekleşen buluşmada hem eğlenceli etkinlikler yapıldı, hem de haziran ayında dünyaya gelen özel çocukların doğum günü kutlandı. Zehra - Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin pandomim / duygu tanımlama gösterisi gerçekleştirdiği programda hep birlikte şarkılar söylenirken, düzenlenen yarışmalarla özel öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi.

Oluşturulma Tarihi :  5.06.2023 11:22:56