Derince´de Türk Müziği Korosu Konseri

Kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında Şef Aysel Demircan yönetimindeki Derince Belediyesi Türk Müziği Korosu, Derincelilere müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor

Yaz döneminde kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Derince’de Haziran ayının ilk konser programı 7 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek. Şef Aysel Demircan yönetimindeki Derince Belediyesi Türk Müziği Korosu, düzenlenecek olan konserle Derincelilere adeta müzik ziyafeti sunacak. Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak olan konserde birbirinden güzel eserler seslendirilecek. Derince Belediyesi’nden yapılan açıklamada ücretsiz olarak düzenlenecek konsere tüm ilçe sakinlerinin davetli olduğu belirtildi.

Oluşturulma Tarihi :  5.06.2023 11:21:07