HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün´den Esnaflara Teşekkür Ziyareti
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde verdikleri güçlü destek dolayısıyla esnaflar ve vatandaşlara teşekkür ziyaretlerinde bulundu

ÇENEDAĞ MAHALLESİ’NDE ZİYARETLER

Kentin dinamikleri ile düzenli olarak bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. 28 Mayıs tarihinde gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi ile neticelenen seçimlerin ardından Başkan Aygün bu kez esnaflara teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Çenedağ Mahallesi’nde gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Aygün’e Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Mustafa Morgül ve Kurtuluş Aytekin ile teşkilat yöneticileri de eşlik etti. İlk olarak Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Aygün, burada esnaflara ve vatandaşlara seçim sürecinde sundukları destek dolayısıyla teşekkür etti.

ESNAFLARIN HER ZAMAN YANINDA

Başkan Aygün, Denizciler Caddesi’ndeki ziyaretlerinin ardından Çenedağ Mahallesi Dernek Sokak’ta yer alan Salon 61 Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihalde bulundu. Başkan Aygün ve beraberindeki meclis üyeleri son olarak İstiklal Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaflara hal, hatır sorarak bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptığı değerlendirmede “Meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza ve partimize verdikleri güçlü destek için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  31.05.2023 12:09:34
Okuma Sayısı : 217