Hedefimiz Büyük ve Güçlü Türkiye

Fatih Sultan ve Çenedağ mahallelerinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hedefimiz güçlü ve büyük Türkiye” dedi

İlçeye değer katan birbirinden önemli projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Belediye Meclis Üyesi Mustafa Morgül ve teşkilat yöneticilerinin eşlik ettiği programda Başkan Aygün bu kez Fatih Sultan ve Çenedağ mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaflara bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Başkan Aygün, 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güçlü bir destek vereceklerini belirten Başkan Aygün, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hedefimiz güçlü ve büyük Türkiye. Bunun için hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim milletimizle gönül birliğimizi daim eylesin” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  23.05.2023 12:26:56