İlim Yayma Cemiyeti´nde Mezuniyet Coşkusu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlim Yayma Cemiyeti Derince Şubesi'nin düzenlediği kış okulu mezuniyet programına katıldı

Eğitime yönelik faaliyetlere her zaman destek vererek, öğrencilerin yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez mezuniyet programına katıldı. İlim Yayma Cemiyeti Derince Şubesi'nin Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda düzenlediği kış okulu mezuniyet programına katılan Başkan Aygün, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu. Düzenlenen törenle öğrencilere belgelerini takdim eden Başkan Aygün, “Rabbim evlatlarımızı yetiştiren hocalarımızdan, ailelerinden ve emeği geçen herkesten razı olsun” dedi. İlim Yayma Cemiyeti Derince Şube Başkanı Yasin Kayı da katılımları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür ederek “Geleceğimizin teminatı imanlı, ihlaslı evlatlarımıza bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve afiyetler dilerim” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  23.05.2023 12:20:26