HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Gençlik Merkezi´nde 19 Mayıs Şöleni
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde düzenlediği Gençlik Şöleni coşku içerisinde geçti

19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde çocuklara ve gençlere yönelik projelerin bir bir hayata geçtiği ilçede yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde coşku dolu bir program daha düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Gençlik Şöleni, yoğun katılım ile gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, antrenörler, sporcular ve sporcu ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği kutlamalarda 19 Mayıs coşkusu yaşandı. Katılımın son derece yoğun olduğu program boyunca alanda bulunan çocuklar ve gençlerle tek tek sohbet eden Başkan Aygün, etkinliklere de eşlik etti. 

SPORTİF ETKİNLİKLER, GÖSTERİLER

Gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik eden Başkan Aygün, “Gençlerimiz geleceğimizdir diyerek, sizlerin daha iyi şartlarda yetişmeniz için kalıcı eserler inşa ettik, etmeye de devam ediyoruz. Eğitim ve spora farklı bir bakış açısı getiren Gençlik Merkezlerimize gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor. Gençlik Şölenimizde çocuklarımız ve gençlerimizle buluşmaktan mutluyuz. Türkiye Yüzyılı’nı inşa ederken, en büyük gücümüzü gençlerimizden alıyoruz” dedi. Derincelilerin 19 Mayıs coşkusunu en güzel şekilde yaşadığı program kapsamında Gençlik ve Spor Merkezi’ndeki amfi tiyatro alanında bubble show, palyaço, DJ gösterisi ve transformers show etkinlikleri yer aldı. Park alanındaki etkinliklerde ise bisikletli araba yarışı, VR oyun gol, dev dart, survivor parkuru, floor curling parkuru, ahşap istasyon, langırt, çuval ve halat çekme oyunları gerçekleşti. Ayrıca etkinlikler boyunca katılımcılara Derince Belediyesi tarafından popcorn, pamuk şeker ve dondurma ikramlarında bulunuldu.

Oluşturulma Tarihi :  22.05.2023 13:55:42
Okuma Sayısı : 203