HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
EYDEM İçin Yeni Bina Yapılacak
Orjinal Resim

Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde kursiyerlerin doğum gününü kutlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, öğrencilerin hizmete sunulacak olan daha modern ve kullanışlı bir binada eğitimlerine devam edeceklerini belirtti

 

Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve Belediye Meclis Üyesi Furkan Güngör ile birlikte Yenikent Mahallesi’nde yer alan Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde (EYDEM) kursiyerlerle bir araya geldi. Başkanlar Aygün ve Merdan ile Milletvekili Adayı Tipioğlu EYDEM kursiyerlerinden Coşkun Yaşar, Mine Kortel, İlknur Çakır ve Erhan Arslanbaba'ya sürpriz yaparak doğum günlerini kutladı.

 

“Bizim için çok kıymetlisiniz”

Hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından Başkanlar Aygün ve Merdan ile Milletvekili Adayı Tipioğlu kursiyerlere doğum günü hediyelerini takdim etti.  Öğrencilerin hazırladıkları eğlenceli gösteriler sonrasından konuşan Başkan Aygün EYDEM’in inşa edilecek yeni yerinde faaliyetlerini sürdüreceğini belirtti. Başkan Aygün, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Öğrencilerimizin daha modern ve kullanışlı bir ortamda eğitim görmeleri için Askeri Hastane alanında yeni bir merkez inşa edeceğiz. Allah’ın izniyle bu merkezimiz içerisinde kursiyerlerimiz için tüm imkanlar sağlanacak” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  12.05.2023 11:37:07
Okuma Sayısı : 662
Fotoğraflar