HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
"Derince sağlığın merkezi olacak"
Orjinal Resim

İbn-i Sina Mahallesi’nde esnaflarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hastanenin daha da büyüyerek hizmet vermeye devam edeceğini belirtti

 

“Esnaflarımızın yanındayız”

İlçe genelinde yoğun bir şekilde ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez İbn-i Sina Mahallesi Lojman Sokak ve çevresinde faaliyetlerini sürdüren esnaflarla buluştu. Programda Başkan Aygün’e AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Meclis Üyesi Kurtuluş Aytekin, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri eşlik etti. Yaptığı konuşmada esnafların daima yanında olduklarını belirten Başkan Aygün, “Kıymetli esnaflarımızın daima yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sizler kentimizin en büyük değerlerinden birisiniz” dedi.

 

400 Yataklı Hastane Yapılacak

Derince’de inşası devam eden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yanında 400 yataklı modern bir hastane daha yapılacağını belirten Başkan Aygün, “Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Hastanemiz daha da büyüyerek hizmet vermeye devam edecek. Şimdi bakanlığımız tarafından kapsamlı bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa ediliyor. Bunun yanında 400 yataklı tam teşekküllü modern bir hastane daha yapılacak. Yine askeri hastanenin alt kısmında İlçe Kaymakamlık ve Müftülük binaları inşa edilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizde yapımını tamamladığı Sağlıklı Yaşam Parkı’nı yakın süre içerisinde halkımızın hizmetine sunacak” dedi.

 

Engellilere Yönelik Projeler

Bölgede engelli bireylere yönelik yatırımların da yer aldığını aktaran Başkan Aygün, “Askeri hastane bölgemizin kalan kısımlarında engelli bireylerimize yönelik yatırımlar yapacağız. Engelsiz Yaşama Destek Merkezimizi burada inşa edeceğimiz daha modern bir binaya taşıyacağız. Otizm Merkezi, Aile ve Çocuk Yaşam Merkezi, konferans ve spor alanları ile otopark alanını da ilçemize kazandıracağız. Bütün bu projelerin gerçekleşmesiyle birlikte Derincemiz sağlık alanında adından söz ettiren önemli bir merkez olacak. Yatırımlarımızla ve çalışmalarımızla birlikte Türkiye Yüzyılı ülkemiz ve milletimiz için büyük başarılara sahne olacak.

Oluşturulma Tarihi :  10.05.2023 12:14:52
Okuma Sayısı : 582
Fotoğraflar