Çiftçilerimize Büyük Kolaylık

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberindeki heyet ile birlikte ilçede yer alan kırsal mahallelerde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek bölge halkıyla buluştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, belediye meclis üyeleri İmdat Gülcan, Abdullah Yıldırım, Mustafa Morgül ve ilçe yöneticileri ile birlikte köylerde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen programda heyetin ilk durağı Karagöllü Muhtarlığı’nın düzenlediği Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okuması programı oldu. Okumanın ardından Başkan Aygün ve Merdan beraberlerindeki heyet ile birlikte Çavuşlu Mahallesi’nde ikamet eden Vanlı vatandaşların konuğu oldu. Derince’de önemli yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Aygün, “İlçemizin dört bir yanında yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Köylerimiz için de Tarımsal Kalkınma Hamlemiz kapsamında mısır kurutma, süt pastörizasyon ve aspir yağı işleme ve değerlendirme tesislerimizin yer aldığı fabrikamızı inşa ettik. Kıymetli çiftçi vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağladık. Çiftçilerimiz mısırlarını artık kendi bölgelerinde Sakarya’ya veya başka illere gitmeden rahatlıkla kurutabiliyor” dedi. Daha sonra Başkan Aygün ve Merdan Terziler Mahalle Muhtarı Necdet Yüce’nin torunu Uras’ın sünnet cemiyetine katıldı.

Oluşturulma Tarihi :  8.05.2023 12:00:30