Başkan Aygün, İsmail Kahraman´ı Ziyaret Etti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, önceki dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret ederek, istişarede bulundu

ÖNCEKİ DÖNEM TBMM BAŞKANI

İlçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan projelerini hizmete sunarken diğer taraftan istişarelerini de sürdürüyor. Sık sık Derince genelinde kentin dinamikleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan Başkan Aygün, zaman zaman il dışında da görüşmelerine devam ediyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak önceki dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret ederek, istişareler gerçekleştirdi.

İSTİŞAREDE BULUNDULAR

Görüşme ile ilgili sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayımlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Gazi Meclis çatısı altında birlikte görev yaptığımız önceki dönem TBMM Başkanımız Sn. İsmail Kahraman'ı ziyaret ederek, istişarede bulunduk. Göstermiş oldukları samimi ilgi ve ev sahiplikleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Nazik ziyaretleri için Başkan Aygün’e teşekkür eden Kahraman da Derince’de hizmete sunduğu çalışmalar için başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi :  10.04.2023 10:54:34