Ramazan´da İstanbul Gezilerine Yoğun İlgi

Derince Belediyesi’nin Topkapı Sarayı, Ayasofya Camii ve Eyüp Sultan’ı kapsayan günü birlik İstanbul gezileri ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılanıyor

Ramazan ayının maneviyatını ilçe halkına en güzel şekilde yansıtmak isteyen Derince Belediyesi, Gez-Gör-Bil projesi kapsamında İstanbul’a geziler düzenliyor. Kayıt sürecinin tamamlandığı geziler kapsamında günü birlik olarak İstanbul’a giden ilçe sakinleri burada ilk olarak Topkapı Sarayı’nda kutsal emanetleri ziyaret ediyor. Ardından Fatih Sultan Mehmet Han'ın emaneti olan Ayasofya Camii’ni ziyaret eden ilçe sakinleri sonrasında Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde hep birlikte oruçlarını açarak, iftar yapıyor. İftarın ardından Eyüp Sultan’a giden Derinceliler teravih namazını eda ederek, Eyüp Sultan Türbesi’ni ziyaret ettikten sonra Derince’ye geri dönüyor.

Oluşturulma Tarihi :  7.04.2023 11:50:08