Eğitim Camiasını Buluşturan İftar

Ramazan ayı münasebetiyle Derince Yelken Kafe’de gerçekleşen iftar programı ilçe protokolü ve eğitim camiasını bir araya getirdi

Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Ramazan ayında geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar programı bu yıl Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Yelken Kafe Restaurant’ta düzenlendi. İftar programı Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, şube müdürleri, okul müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Günün anlam ve önemine yönelik selamlama konuşmalarının yapıldığı programda, iftara katılanlarla tek tek selamlaşan Başkan Aygün, “Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın yetişmesi noktasında özveriyle görev yapan eğitim camiamıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  30.03.2023 09:19:04