Türkiye Yüzyılı´na Gençlerimizle Birlikte Yürüyoruz

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye” programında gençlerle bir araya geldi

İLK OYUM ERDOĞAN’A

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nın başlatmış olduğu "İlk Oyum Erdoğan'a, ilk Oyum AK Parti'ye" programı kapsamında Derince’de bir etkinlik düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan'ın koordinatörlüğünde gerçekleşen programda ilk defa oy kullanacak olan gençlerin, siyaset hakkında merak edilen soruları cevaplarını buldu.

TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU

Gençlere yönelik çalışmalara vurgu yapan İlçe Başkanı Koray Merdan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan, merak edilen soruları da yanıtladı. Programda gençliğe yönelik hayata geçirdikleri projelere değinen ve önemli mesajlar veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de “Türkiye Yüzyılı’na gençlerimizle birlikte yürüyoruz. Bizler bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  31.01.2023 11:23:30