HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Engel Yürekte Değilse, Her Zorluğu Birlikte Aşabiliriz
Orjinal Resim

Dünya Kromozom Kardeşliği Derneği'nin “Yanımdasın Beni Tanı” kapsamında düzenlediği programa katılan Başkan Aygün, özel çocuklarımız ve aileleri ile bir araya geldi

YANIMDASIN BENİ TANI

Özel gereksinimli bireyler ve ailelerine destek olma amacıyla yaklaşık üç ay önce kurulan Dünya Kromozom Kardeşliği Derneği’nin düzenlediği “Yanımdasın Beni Tanı” etkinliği, yoğun katılımla gerçekleşti. Derince’de bulunan Yelken Kafe’de gerçekleşen program Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve eşi Şükran Aygün’ün yanı sıra Derince Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hatice Kandemir, Dernek Başkanı Neriman Akbulut, dernek yöneticileri Zülfiye Aydın, Yasemin Subaşı, Songül Koçak, Gökçe Binnur Tekneci, özel bireyler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

SEVGİ VARSA ENGEL YOKTUR

Program boyunca özel çocuklar ile tek tek ilgilenen Başkan Aygün, “Bizler Derince Belediyesi olarak “Sevgi varsa engel yoktur” anlayışıyla çalışarak yılın 365 günü özel bireylerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu anlayış doğrultusunda Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’miz ile hem engelli bireylerimiz hem de ailelerimiz için örnek çalışmalara imza atıyoruz. Gönül gönüle vererek bugüne dek engelleri birlikte aştık, inşallah bundan sonraki süreçte de yine hep birlikte olacağız. Engel yürekte değilse her zorluğu birlikte aşabileceğimize inanıyor, dernek üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  30.01.2023 12:10:01
Okuma Sayısı : 936