HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün´ün Konuğu Kırımlılar
Orjinal Resim

Başkan Aygün, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Şengül Talgır ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi

PROJELERİNİ PAYLAŞIYOR

İlçedeki sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, esnaflar ve vatandaşlarla düzenli olarak bir araya gelerek istişarelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile buluştu. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda Dernek Başkanı Şengül Talgır ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, Derince’de hayata geçirdiği çalışmalar ve projelerdeki son durumu konukları ile paylaştı.

TALGIR VE YÖNETİMİ

STK’larla düzenli olarak bir araya geldiklerini belirten Başkan Aygün, “STK'larımızla hayata geçirdiğimiz projelerimizi paylaşıp, görüş ve önerilerini alıyoruz. Bu vesileyle dernek başkanımız Şengül Talgır'a ve dernek üyelerimize davetimize göstermiş oldukları ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Şengül Talgır da Başkan Aygün’e Derince’ye kazandırdığı projeler ve daveti dolayısıyla teşekkür etti. Talgır ve yönetimi toplantının ardından Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ile İshakçılar merkezli köylere giderek Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri, Tahtalı Göleti Doğa Park ve Taşköprü Kadın Emeği Merkezi’nde incelemelerde bulundu.  

Oluşturulma Tarihi :  30.01.2023 12:06:48
Okuma Sayısı : 140
Fotoğraflar