Erzurumlular Herfene Gecesi´nde Buluştu

Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin bu kez Horasan ilçesi tarafından düzenlenen Herfene Gecesi, Derince ve çevre bölgelerde yaşayan Erzurumluların katılımı ile gerçekleşti

Merkezi Derince İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Kocaeli Erzurumlular Derneği’nde düzenlenen Herfene Gecesi programları devam ediyor. Dernek Başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde bu kez Horasan ilçesi mensupları tarafından düzenlenen Herfene Gecesi programına başta Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün olmak üzere, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile Erzurumlular yoğun ilgi gösterdi. Konuşmasında bölgesel kültürü yaşatan programların önemine değinen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Dernek Başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurumlu üyelerini tebrik etti.

Oluşturulma Tarihi :  30.01.2023 12:04:54