Yılın ilk gününde sabah namazında buluştular

Derince’de hafta sonları gerçekleşen sabah namazı buluşmalarına yılın ilk günü olan 1 Ocak Pazar günü de devam edildi. Yoğun bir katılımın olduğu Derince Merkez Camii’ndeki sabah namazı yüzlerce kişiyi bir araya getirdi

Her hafta pazar günleri farklı bir camide gerçekleşen sabah namazı buluşmaları Derince genelinde en güzel şekilde uygulanıyor. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenledikleri sabah namazı buluşmaları yılın ilk günü olan 1 Ocak Pazar günü de devam etti. Çenedağ Mahallesi’nde yer alan Derince Merkez Camii’nde gerçekleşen sabah namazı buluşmasına Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, TÜGVA Kocaeli ve Derince Temsilciliği mensupları ve ilçe sakinleri yoğun katılım gösterdi. Hep birlikte kılınan sabah namazı ile birlikte sohbetler ve dualar ile devam eden program ikramların ardından noktalandı.

Oluşturulma Tarihi :  2.01.2023 11:57:34