HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Çocuklarımız Bizim Geleceğimiz, Yarınlarımız
Orjinal Resim

Hayme Ana Anaokulu Montessori Sınıfı öğrencilerini konuk eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız" dedi

 

Hayme Ana Anaokulu Öğrencileri

Hayata geçirdiği projeler ve uygulamalarıyla her zaman çocuklar ve gençlerin yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, eğitime yönelik faaliyetleri desteklemeye devam ediyor. Sık sık eğitim kurumlarının temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Aygün bu kez Sırrıpaşa Mahallesi’nde eğitim veren Hayme Ana Anaokulu’nun minik öğrencilerini belediyede misafir etti. Konuklarını Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Aygün, burada öğrencilerle tek tek sohbet ederek kurum bünyesinde yapılan çalışmalarla ilgili minik öğrencileri bilgilendirdi.

 

Başkan Aygün’den Teşekkür

Hayme Ana Anaokulu Montessori Sınıfı 5/D Şubesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette Müdür Yardımcısı Zeynep Arkan, 5/D Şubesi Öğretmeni Yıldız Demirel, Yardımcı Öğretmen Nurşen Ekinci, öğrenci velileri Ayşegül Yıldırım ve Serap Aslan da hazır bulundu. İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kapsamında gerçekleşen ziyarette Başkan Aygün’den meclis işleyişi hakkında bilgiler de alan minik öğrenciler, okullarında düzenleyecekleri sınıf başkanlığı seçimi ile ilgili de duygularını paylaştılar. Başkan Aygün de minik öğrencilere ziyaretleri için teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

Oluşturulma Tarihi :  13.12.2022 15:34:37
Okuma Sayısı : 846
Fotoğraflar