Adıyamanlılar Harfane Gecesinde Buluştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Adıyaman'ın il oluşunun 68. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen Harfane Gecesi programına katıldı

Kocaeli Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Adıyaman’ın il oluşunun 68. yılı münasebetiyle Derince’de bir program düzenledi. Dernek Başkanı Sinan Yılmaz’ın ev sahipliğinde Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Harfane Gecesi programına Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de katılarak Adıyamanlıları bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Programda bir de selamlama konuşması yapan Başkan Aygün, Derince’nin dernekleriyle adeta bir kültür mozaiği olduğunu ifade ederek ev sahipliklerinden dolayı Dernek Başkanı Sinan Yılmaz ve Adıyamanlılar’a teşekkür etti.  Dernek Başkanı Sinan Yılmaz da Başkan Aygün’e “Desteğiniz ve programa katılım sağladığınız için şahsım ve hemşehrilerım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  2.12.2022 13:28:29