HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Eğitim Kurumlarımızın Yanındayız
Orjinal Resim

Derince Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İshakçılar’daki eğitim kurumlarını ziyaret ederek bölgedeki öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi

 

İshakçılar İlk ve Ortaokulu

Eğitime yönelik faaliyetleri her zaman destekleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçedeki okulları ziyaret ederek, okul idarecilerinin talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Aygün bu kez Derince Kaymakamı Meftun Dallı ile birlikte İshakçılar İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Bölgeye gerçekleştirilen ziyaretlerde Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Kızıltaş ve Çavuşlu Mahalle Muhtarı İsmail Turan da hazır bulundu.

 

Dallı ve Aygün’den Ziyaret

İshakçılar İlk ve Ortaokulu Müdürü Koray Akyazı ve öğretmenlerden kurum nezdinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Kaymakam Dallı ve Başkan Aygün, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etmeyi de ihmal etmediler. Gerek okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi gerekse öğrencilere destek konusunda her zaman eğitim camiasının yanında olduklarını belirten Başkan Aygün, “Eğitime yönelik faaliyetleri kendi asli işimiz gibi görüyor ve bu anlayışla çalışıyoruz. Çocuklarımızla ne kadar ilgilenirsek başarımız da aynı oranda artacaktır” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  29.11.2022 16:30:54
Okuma Sayısı : 488