Araç Filomuz Büyüyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Derince Belediyesi’ne hibe edilen elektrikli yol süpürme ve atık toplama bisikletleri ve yenilenen cam atık toplama aracı, araç filosundaki yerini aldı

Başkan Aygün yönetiminde çok önemli hamleler gerçekleştiren Derince Belediyesi, üç yeni aracı daha araç filosuna katmayı başardı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün başkent nezdinde yaptığı girişimlerin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan alınan yeni araçlar ilçe halkına hizmet vermek üzere Temizlik İşleri Garajı’ndaki yerini aldı. Araçları yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Aygün, yaptığı açıklamada “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan hibe aldığımız elektrikli yol süpürme ve atık toplama bisikletleri ve yenilenen cam atık toplama aracımız, araç filomuzdaki yerini aldı. Derince’mize hayırlı olsun” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  25.11.2022 11:51:10