Başkan Aygün DER-MEK Ailesini Yalnız Bırakmadı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, DER-MEK bünyesinde görev alan usta öğreticilerin Öğretmenler Günü’nü kutladı

Derince Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ilçe halkına ücretsiz kurs hizmetleri sunduğu Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) bu yıl 19 branşta açılan 45 kurs ile bin 180 kursiyere hizmet veriyor. DER-MEK merkezlerini sık sık ziyaret ederek kursiyer ve usta öğreticilerle bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Öğretmenler Günü’nde de DER-MEK ailesini yalnız bırakmadı. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda usta öğreticilerle bir araya gelen Başkan Aygün, “DERMEK bünyesinde görev yapan tüm eğitimcilerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  25.11.2022 11:47:24