Derince´de Plaj Voleybolu Heyecanı

Derince Belediyesi'nin Derincespor ile birlikte düzenleyeceği Plaj Voleybolu Turnuvası 26-27-28 Ağustos tarihlerinde Yavuz Sultan Mahallesi Harikalar Sahili Tesadüf Kafe karşısında düzenlenecek. Katılım şartlarını oluşturan sporcular için son başvuru tarihi 22 Ağustos Pazartesi olarak belirlendi.

Turnuvaya katılım sağlamak isteyen sporcular aşağıdaki formu indirebilirler.

KATILIM ŞARTLARI

1. Sporcuların nüfus cüzdanları yanlarında bulunacaktır.
2. Katılım formları en geç 22 Ağustos Pazartesi günü saat 16.00’ya kadar Derince Belediyesi Çözüm Masası ve Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ne teslim edilecektir.
3. Maç saatinde hazır olmayan takım elenecektir.
4. Minikler kategorisinde takımlar 3 sporcudan oluşacaktır. Minikler kategorisi hariç diğer kategoriler 2 sporcudan oluşur. Takımlar kadroya  1 yedek oyuncu da dahil edebilir.
5. Sporcular sadece bir kategoriye katılabilirler.
6. Turnuva katılım formlarının eksiksiz
doldurulması zorunludur.
7. Turnuva boyunca en yetkili merci tertip komitesidir.
8. Turnuva 26-27-28 Ağustos 2022 tarihleri arasında Yavuzsultan Mahallesi Derince Harikalar Sahili Tesadüf Kafe karşısı  yapılacaktır.

İLETİŞİM:
Derince Belediyesi Spor Birimi: 0262 606 1994