Yaz Okulu Öğrencilerinin Mezuniyet Coşkusu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlim Yayma Cemiyeti Derince Şubesi'nin düzenlediği yaz okulu mezuniyet programına katıldı

En önemli projelerinin çocuklara ve gençlere yönelik olduğunu her fırsatta dile getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaz döneminde düzenlenen mezuniyet programlarına katılmaya da özen gösteriyor. Başkan Aygün, son olarak Derince Gençlik Merkezi’nde İlim Yayma Cemiyeti Derince Şubesi'nin düzenlediği mezuniyet programına katıldı. Burada 8. Yaz Okulu mezunları ile bir araya gelen Başkan Aygün, çocukların mutluluğuna ortak oldu. İlim Yayma Cemiyeti Derince Şube Başkanı Yasin Kayı’dan çalışmalarla ilgili bilgi de alan Başkan Aygün, öğrencilere mezuniyet belgelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler takdim etmeyi de ihmal etmedi.

Oluşturulma Tarihi :  8.08.2022 17:09:19