Çınarlıdere´de Anlamlı Program

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İHH Derince Temsilciliği’nin Çınarlıdere Mesire Alanı’nda düzenlediği programa katıldı

Yaptığı etkinliklerle adından söz ettiren İHH Derince Temsilciliği, bu kez Çınarlıdere Mesire Alanı’nda anlamlı bir program düzenledi. Toplumsal duyarlılıklar noktasında düzenlediği etkinliklere devam eden İHH Derince Temsilciliği, bu kez piknik organizasyonu yaptı. Çınarlıdere’de gerçekleşen etkinliğe katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, burada İHH Derince Temsilcisi Furkan Güngör, çocuklar ve anneleri ile bir araya geldi. Piknikte gönüllerince zaman geçirme imkanı bulan çocuklarla tek tek sohbet edip, hediyeler takdim eden Başkan Aygün, “İHH Derince Temsilciliği'nin düzenlediği piknik programında kıymetli yavrularımızla buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Rabbim emeği geçenlerden razı olsun” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  4.07.2022 12:14:15