HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Gençler İçin Bir Merkez Daha
Orjinal Resim

Derince'ye birbirinden önemli kalıcı eserler kazandıran Başkan Aygün'ün gençliğe verdiği önem hizmete sunduğu projelerine de yansıyor

 

Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi

Gençlik ve Spor Merkezleri projelerinin hayata geçtiği Derince’de hizmete sunulan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi çocuklar ve gençlerden yoğun ilgi görürken, yapımı tamamlanan Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi’nin de yakın zamanda kullanıma açılması planlanıyor. Başkan Aygün’ün hizmete sunduğu ve Derince’ye değer katan Gençlik ve Spor Merkezleri projeleri arasında yer alan son tesisler Sırrıpaşa Mahalle’sine inşa edildi. Çenedere Caddesi’nde yapımı tamamlanan 4 bin 740 m2 proje alanına sahip olan Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi çok amaçlı olarak hizmet verecek. Gençlik ve Spor Merkezi bünyesinde, kütüphane ve çok amaçlı salon ile sosyal donatılar yer alıyor.

 

Derince Birlikspor’un Antrenmanı

Proje kapsamında yapımı tamamlanan suni çim saha ise bölge sakinlerinin kullanımına sunuldu. Çocuklar ve gençler için çok önemli bir kazanım olacak olan Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi bünyesinde ayrıca Aile Sağlığı Merkezi de yer alacak. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, tesislere giderek devam eden son düzenlemeleri yerinde inceledi. Burada antrenman yapan sporcularla bir araya gelen Başkan Aygün, yaptığı değerlendirmede  “Kalıcı eserlere imza atarak Derince'mize değer katan projeler inşa ediyoruz. Sırrıpaşa Gençlik ve Spor Merkezi'mizdeki son düzenlemeleri inceleyerek, antrenman yapan Derince Birlikspor Kulübümüzün sporcuları ile bir araya geldik. Tesislerimiz Derince’mize ve bölge sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  29.06.2022 14:05:12
Okuma Sayısı : 674