Öğrencilerden Başkan Aygün´e Ziyaret

Başkan Aygün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında milli sporcular ve bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencileri konuk etti

Derince Belediyesi ve Derince Kaymakamlığı’nın öncülüğünde ilçede gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programları kapsamında kurum ziyaretleri gerçekleşiyor. Bu doğrultuda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Sevgi Lordoğlu, milli sporcuları Enes Bulut, Efe Kemal Tanrıseven, Arda Uzel, il genelinde yapılan bilgi yarışmasında ilçeyi başarıyla temsil eden Derince Anadolu Lisesi öğrencileri Samet Batak ve Emirhan Demirci, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti. İlçe genelinde bir haftaya yayılan 19 Mayıs coşkusunun en güzel şekilde yaşandığını belirten Başkan Aygün de konuklarına ziyaretleri için teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  18.05.2022 14:30:20