HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Gençlik Merkezi´nde Spor Şöleni
Orjinal Resim

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleşen Spor Şöleni coşku içerisinde geçti

 

19 Mayıs Coşkusu Yaşandı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe yönelik projelerin bir bir hayata geçtiği ilçede yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde coşku dolu bir program gerçekleşti. Derince Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Derincespor Kulübü ile birlikte düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı coşku içerisinde geçerken programa katılım yoğun oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yanı sıra Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Abbas Bayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, AK Parti Derince İlçe Başkan Yardımcısı Recep Çiçek, antrenörler, sporcular ve sporcu ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar boyunca Gençlik Merkezi’nde 19 Mayıs coşkusu yaşandı. Gençliğe ve spora yönelik etkinlikleri daima desteklediklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, törende selamlama konuşması yaptı.

 

4 Merkez, 21 Branş, 3 Bin 750 Sporcu

Başkan Aygün konuşmasında “19 Mayıs, gelecek demektir. Bizler de geleceğimiz için gençlerimize sahip çıkıyoruz. Bu anlayışla ‘Gençlerimiz geleceğimizdir’ diyerek, sizlerin daha iyi şartlarda yetişmeniz için kalıcı eserler inşa ettik, etmeye de devam ediyoruz. Eğitim ve spora farklı bir bakış açısı getiren Gençlik Merkezlerimize sizlerin göstermiş olduğu ilgi bizleri mutlu ediyor. Tesisleşme hamlemizin yanı sıra sizler için kurduğumuz Derincespor Kulübümüz ile 4 merkez, 21 branş ve 3 bin 750 sporcu ile ilçemizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Tek gayemiz, bu tesislerimizde dürüst, ahlaklı ve vizyon sahibi sporcular yetiştirmek. İnanıyorum ki sizlerle birlikte geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Aygün ve beraberindeki heyet, branş gösterileri sergileyen öğrencileri tek tek ziyaret ederek onlara eşlik edip, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Oluşturulma Tarihi :  18.05.2022 09:39:51
Okuma Sayısı : 433