HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince´nin Geleceğine Yatırım Yapıyoruz
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, ilçede devam eden altyapı ve üstyapı düzenlemelerini inceleyerek, çalışmalardaki son durumu değerlendirdi

 

Üç Mahallede Çalışmalar Sürüyor

Derince Belediyesi'nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU'yla birlikte gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor. 2021 yılı içerisinde ilçe genelinde yapılan çalışmalarla birlikte 8 mahallede toplam 132 km uzunluğunda içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı yenilendi. 2022 yılı programı içerisinde ise altyapı ile kazı alanları çökme süreci tamamlanan İbni Sina, Dumlupınar ve Yavuz Sultan mahallelerinde üstyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Havaların ısınması ile birlikte daha da hızlanan üstyapı düzenlemeleri belirlenen program çerçevesinde yapılıyor.

 

Aygün ve Sağlık’tan İncelemeler

İçme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı hattı yenileme çalışmaları ile kazı alanı çökme süreci tamamlanan cadde ve sokaklarda asfalt serim, asfalt yama ile parke ve bordür çalışmaları devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık da her iki kurum yetkilileri ile birlikte, çalışmaları yerinde inceleyerek, son durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İlçenin geleceğine yatırım yaptıklarını belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gösterdikleri sabır ve anlayış için vatandaşlara bir kez daha teşekkür ettiğini ifade etti.

Oluşturulma Tarihi :  13.05.2022 10:46:03
Okuma Sayısı : 410