HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Milletimiz Bahçesine Kavuşuyor
Orjinal Resim

Derince Millet Bahçesi’nde devam eden son düzenlemeleri yerinde inceleyen Başkan Aygün, “Bir sözümüzü daha yerine getiriyor, milletimizi bahçesiyle buluşturuyoruz” dedi

 

Derince’ye Artı Değer

Cumhuriyetimizin 100. yılına, 2023'e doğru giderken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Millet Bahçeleri projeleri ülke genelinde büyük ilgi görüyor. Tabiatla şehirlerimizi ve insanlarımızı buluşturan, köprü vazifesi gören Millet Bahçeleri projelerinin hayat bulduğu bölgelerden biri de Derince. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın öncülüğünde Derince’de gerçekleşen çalışmalarla İsmetpaşa Stadı’nın yıkılmasının ardından boşalan 72 bin m2’lik alana çok şık bir Millet Bahçesi kazandırılıyor. Millet Bahçesi proje alanında incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projenin ilçeye artı değer katacağını ifade etti.

 

Başkan Aygün’den İnceleme

Başkan Aygün, yaptığı değerlendirmede, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın öncülüğünde bir sözümüzü daha yerine getiriyor, milletimizi bahçesiyle buluşturuyoruz. Yeni bir yaşam merkezi olacak olan Millet Bahçemizi en kısa zamanda hizmete sunmak için bakanlığımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Derince'mize hayırlı olsun” dedi. Yapımında artık sona gelinen ve ilçeye yeni bir soluk getirecek Millet Bahçesi bünyesinde Millet Kıraathanesi, biyolojik gölet, koşu yolu, bisiklet yolu, etkinlik alanları, spor alanları, çiçek bahçeleri, şifalı bitkiler bahçesi, koku bahçesi, yürüyüş parkuru, görsel amaçlı havuzlar, fitness alanları, kaydıraklı aktivite alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

Oluşturulma Tarihi :  20.04.2022 12:27:06
Okuma Sayısı : 956