HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
2 Bin 538 Çocuğumuz Havuzla Buluşuyor
Orjinal Resim

Başkan Aygün’ün 'Yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmasın' diyerek ilçedeki birinci sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak başlattığı proje kapsamında Derince’de 2 bin 538 öğrenci havuzla buluşuyor

 

Yüzme Bilmeyen Kalmasın

En önemli projelerinin çocuklara ve gençlere yönelik olduğunu sıklıkla dile getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, her fırsatta yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimize destek olmaya devam ediyor. İlçede tesisleşme hamlesinin yanı sıra öğrencilerin yeteneklerine göre farklı amatör branşlarda spor yapmalarına imkan sağlayan Başkan Aygün, çocukların en sevdiği branş olan yüzmede yeni bir projenin daha startını verdi. Derince Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile başlattığı ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında ilçe genelindeki okulların birinci sınıflarında eğitim gören 2 bin 538 öğrenci düzenlenen ücretsiz kurslarla birlikte havuzla buluşuyor.

 

Başkan Aygün’den Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte kursların devam ettiği Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’na giderek burada öğrenciler, öğretmenler ve sporcuların aileleri ile bir araya geldi. Sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızla yarınlarımızın teminatı evlatlarımızın daima yanındayız” dedi. Öğrencilerin ulaşım ihtiyaçlarının ve bonelerinin Derince Belediyesi tarafından karşılandığı eğitimlerin üç ay boyunca devam edeceği belirtilirken proje kapsamında dersler Işıl Bozca Spor Merkezi ve Kocaeli Yüzme Kulübü’nün uzman antrenörleri tarafından veriliyor.

Oluşturulma Tarihi :  28.03.2022 11:58:58
Okuma Sayısı : 829
Fotoğraflar