HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Can Dostlarımızın Yanındayız
Orjinal Resim

Derince Belediyesi ekipleri, kar yağışının etkili olduğu bu zorlu günlerde sokaktaki canlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Başkan Aygün de bu kapsamda Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi

 

Örnek Proje Rehabilitasyon Merkezi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde sokak hayvanlarını koruma altına almak ve bakımlarını sağlamak amacıyla kurulan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi alanında örnek olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Derince Belediyesi ekipleri bu önemli projenin yanında her zaman olduğu gibi kar yağışının etkili olduğu süreçte de doğada yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor. Cuma günü başlayan ve ilçe genelinde etkili olan kar yağışı sürecinde de çalışmalarını sürdüren ekipler, sokak hayvanlarının kış koşullarından olumsuz etkilenmemesi için ilçenin muhtelif noktalarına mama ve su takviyesi yapmaya devam ediyor.

 

Başkan Aygün’den İnceleme

Son olarak Kocaeli Yerel Hayvan Koruma Gönüllüleri ile birlikte sokaktaki can dostlarımızın yiyecek ve su ihtiyacını karşılayan Derince Belediyesi ekipleri, rutin olarak bu çalışmalarını sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, burada devam eden faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Merkezde incelemelerde bulunan Başkan Aygün, açıklamasında “Geçtiğimiz günlerde yaralı olarak bulduğumuz kedimizin ameliyatı veterinerimiz tarafından yapılırken, sahipleri tarafından sokağa terk edilen yasak ırk pitbull cinsi köpeğimizi de barınağımızda koruma altına aldık” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  26.01.2022 15:48:27
Okuma Sayısı : 396
Fotoğraflar