HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Kar Yağışı Sorunsuz Atlatıldı
Orjinal Resim

Kent genelinde etkisini sürdüren kar yağışına karşı çalışmalarını gece gündüz aralıksız olarak sürdüren Derince Belediyesi ekipleri, sürecin sorunsuz geçmesini sağladı

 

7/24 Kar Mesaisi

Marmara Bölgesi başta olmak üzere ülke genelinde son bir haftada etkisini yoğun bir şekilde hissettiren kar yağışları Derince Belediyesi ekiplerinin gayretleri sonucu ilçede sorunsuz bir şekilde atlatıldı. Kocaeli genelinde cuma gecesi yoğunluğunu arttıran ve Derince’de de etkili olan kar yağışlarına karşı teyakkuzda olan Derince Belediyesi ekipleri 7 / 24 esaslı çalışarak ulaşımda aksaklık yaşanmasına fırsat vermediler. Özellikle ilçenin üst kısımlarında etkili olan kar yağışına karşı Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler müdürlüklerine bağlı ekipler yaptıkları ortak çalışmalarla herhangi bir sıkıntı yaşanmamasını sağladı.

 

Her Noktada Çalışma Var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı uyarılar neticesinde teyakkuza geçen Derince Belediyesi ekipleri Salı akşamı etkisini yeniden gösteren kar yağışına karşı gece boyunca görev yaparak kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü. Ana arterler başta olmak üzere ilçenin tamamında etkin bir şekilde çalışan ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı üst geçitler, kaldırımlar, otopark çıkışları, aile sağlığı merkezleri, otobüs durakları, kamu binaları ve muhtarlıkların önü başta olmak üzere buzlanmalara karşı her noktada tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaları için özveriyle çalışan ekipler Meteroloji’den gelen uyarılar kapsamında çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Oluşturulma Tarihi :  26.01.2022 13:42:28
Okuma Sayısı : 445