HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün, Mardinliler´e Konuk Oldu
Orjinal Resim

İlçe genelinde STK ziyaretlerine devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak Deniz Mahallesi'nde yer alan Marmara Mardinliler Derneği’ne konuk oldu

 

İstişareye Önem Veriyoruz

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sivil toplum kuruluşları nezdinde yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri ve dernek yönetiminin konuğu oldu. Dernek binasında gerçekleşen buluşmada Başkan Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve İbrahim Şirin, Belediye Meclis Üyeleri Nurhan Baytak, İsmail Küçük, İmdat Gülcan, Kurtuluş Aytekin ve teşkilat yöneticileri de yer aldı. Sivil toplum kuruluşları ile düzenli olarak bir araya geldiklerini belirten Başkan Aygün, kentin dinamikleri olan hemşehri dernekleriyle istişarenin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

 

STK Ziyaretleri Devam Ediyor

Marmara Mardinliler Derneği’nde gerçekleşen programda geride kalan dönemde hizmete sundukları ve yapımı devam eden projeleri de paylaşan Başkan Aygün, dernek üyelerinden gelen talep ve önerileri dikkatle dinledi. İlçedeki STK programlarının devam edeceğini belirten Başkan Aygün, “Bu akşam konuk olduğumuz Marmara Mardinliler Derneği Başkanımız Ekrem Güneri ve tüm Mardinli hemşehrilerimize güzel misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri de Derince’ye kazandırdığı projeler ve sivil toplum kuruluşlarına olan katkıları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  6.12.2021 12:29:58
Okuma Sayısı : 487