HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Bakan Gül, Gülşah´ın Evine Konuk Oldu
Orjinal Resim

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini çizip twitter hesabından paylaşan serebral palsi hastası Gülşah Yağmur Yazıcı'yı Derince’deki evinde ziyaret etti

 

Derince’deki Evinde Ziyaret

Kocaeli genelinde bir dizi programlara katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çizdiği portresini hediye etmesiyle tanınan serebral palsi hastası Derinceli Gülşah Yağmur Yazıcı’ya ziyarette bulundu. Yazıcı ailesinin Çınarlı Mahallesi Çınarlıkent Sitesi’ndeki evlerine konuk olan Bakan Gül’e Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

 

Gülümsedikçe Hep Güzeliz

Gülşah ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Çok güzeliz di mi bakanım? Sizi çok seviyorum" ifadelerini kullandı. Bakan Gül ise Gülşah'ın paylaşımına anında cevap vererek, "Biz de seni çok seviyoruz Gülşah. Gülümsedikçe hep güzeliz" dedi. Gülşah Yağmur Yazıcı, ayrıca ziyaret esnasında çizdiği kara kalem portreyi de Bakan Gül'e hediye etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yayımladığı mesajda “Yüreğindeki sevgiyle her engeli aşan kızımıza hayırlı bir ömür diliyorum” sözlerine yer verdi.

Oluşturulma Tarihi :  6.12.2021 12:26:27
Okuma Sayısı : 500
Fotoğraflar