HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün: Her Zaman Yanınızdayız
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlediği programda konuşan Başkan Zeki Aygün, “Hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızla özel bireylerimizin her zaman yanlarındayız, destekçileriyiz” dedi

 

Engelliler Günü Kapsamında

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Derince’de de çeşitli etkinlikler organize ediliyor. Bu özel gün vesilesiyle Derince Belediyesi’nin Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda düzenlediği buluşmada Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Derince Kent Konseyi Başkanı Ertekin Akbulak, Kocaeli Engelliler Derneği Başkanı Nilgün Albayrak, Derince İşitme Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Engin Kaya ve dernek temsilcileri bir araya gelerek istişarede bulundu.

 

Önemli Adımlar Atıyoruz

Kocaeli Engelliler Derneği, Derince İşitme Engelliler Derneği ve Derince Yürüme Engelliler Derneği temsilcilerinin talep ve önerilerini dinleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, engelli bireylere yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler vererek “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamda karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızla bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da özel bireylerimizin her zaman yanlarındayız, destekçileriyiz. Bu noktada hizmet verdiğimiz Engelsiz Yaşama Destek Merkezimiz ile önemli adımlar atıyoruz” dedi. Dernek temsilcileri de engelli bireylere yönelik çalışmalara imza atan Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  3.12.2021 11:05:22
Okuma Sayısı : 524
Fotoğraflar