HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Önceliğimiz Daima Çocuklar ve Gençler
Orjinal Resim

Turgut Reis İlkokulu’ndan konuklarını ağırlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projelerini hizmete sunarken önceliklerinin çocuklar ve gençler olduğunu ifade etti

 

İstişarelerini Sürdürüyor

İlçe genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sivil toplum kuruluşları, eğitim camiası ve kentin dinamikleri ile istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak Turgut Reis İlkokulu Müdür Yardımcısı Celil Baki, Okul Aile Birliği Başkanı Elif Yalçın, Okul Aile Birliği Üyeleri Nurşen Erdoğan, Sümeyye Mustafa, öğrenciler Dilara Mustafa, Ceylin Zeynep Yalçın, Ritaj Mustafa, Almina Erdoğan ve Alya Duru Erdoğan'ı makamında ağırladı. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “Kentimizde projelerimizi hayata geçirirken önceliğimiz daima çocuklarımız ve gençlerimiz oluyor” dedi.

 

Turgut Reis İlkokulu

Gençliğe yönelik projelere vurgu yapan Başkan Aygün, “Yaptığımız çalışmalarla ilçemize gençlik ve spor merkezleri inşa ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Dumlupınar Mahallemizde hizmete açtığımız Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezimizin ardından bu yıl da Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi ile Bahattin Çelik Spor Kompleksimizi kullanıma sunduk. Ayrıca çocuklar ve gençlerimizin talebi üzerine bazı parklarda ve belirlenen noktalarda yeni halı sahaları da hizmete sunuyoruz. 5 ayrı bölgede halı sahalarımızı tamamladık, 11 ayrı bölgede daha tesisleşme çalışmalarımız sürüyor. Her şey yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  30.11.2021 13:56:51
Okuma Sayısı : 564
Fotoğraflar