Ortak Gayemiz Derince´mize Hizmet

Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışmaları inceleyen Başkan Aygün, “Derince’mize hizmet etmek noktasında tüm birimlerimizle birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi

İlçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da sık sık belediye çalışanları ile bir araya geliyor. Son olarak Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne giden Başkan Aygün, burada devam eden çalışmaları inceleyerek belediye personellerine kolaylıklar diledi. Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak’ın eşlik ettiği programda çalışanlarla bir araya gelen Başkan Aygün, “Hepimizin ortak gayesi ilçe halkımızın huzuru ve mutluluğu. Derince’mize hizmet etmek noktasında tüm birimlerimizle birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemizin geleceğine katkı sunan çalışmalara birlikte imza attığımız tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  30.11.2021 13:55:34